foto: facebook Gabriel Avram

Mihaela Acatrinei a cucerit medalia de bronz în competiţia senioarelor la Campionatele Balcanice de Marş desfăşurate în Serbia, la Zrenjamin.

Mihaela Acatrinei, antrenată de profesorul Gabriel Avram, are 23 de ani și practică sport de 11 ani, timp în care a devenit multiplă campioană națională la junioare și tineret, fiind medaliată, în mai multe rânduri, și la senioare. La Campionatul Național de Marș de la Alba Iulia a obținut medalia de bronz la senioare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ea a participat la numeroase competiții internaționale oficiale, Campionate Europene și Mondiale, fiind o sportivă de bază a lotului național.

În acelaşi concurs al senioarelor, Bianca Molnar a ocupat locul 7. La cadete, Lorena Paşca-Igna s-a situat pe locul 6. La junioare 1, Roxana Panţa a încheiat cursa pe locul 4.

La cea de-a 17-a ediție a Campionatelor Balcanice de marş, competiție care a adunat la start nouă națiuni, România a ocupat locul secund, după Turcia, pe a treia treaptă a podiumului de premiere fiind Bulgaria.

„Clubul nostru demonstrează încă o dată că are sportive bine pregătite, atât fizic datorită clasărilor bune, cât și psihic deoarece niciuna nu a abandonat, cum s-a întâmplat în cazul altor participanți, din cauza că întrecerea s-a desfășurat în miezul zilei când temperaturile erau cele mai ridicate. Dintre cei 12 sportivi ai României patru au provenit de la CS Unirea Alba Iulia, iar țara noastră s-a clasat pe locul doi la general, după Turcia, din totalul celor nouă țări, clasamentul făcându-se în funcție de media timpilor tuturor participanților. Mă bucur că după ce Mihaela a obținut un rezultat bun la Campionatul Național de la Alba Iulia, arată motivație și confirmă la competiții internaționale. Multă baftă în continuare!”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Următoarea competiție importantă pentru secția de atletism a CS Unirea Alba Iulia este Campionatul Mondial de Marș, pe echipe, din China, organizat la Taicang, în data de 5 mai. Vor fi prezente sportivele Ana Rodean, Mihaela Acatrinei și antrenorul Gabriel Avram.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.