Pe 22 septembrie, în anul în care se sărbătorește Centenarul Marii Uniri, peste o mie de alergători, mari și mici, tineri și în vârstă, profesioniști și amatori, vor transforma Alba Iulia, încă o dată, în capitala atletismului românesc.

Se va lua startul în trei curse pentru adulți:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

·      semimaratonul de 21 de kilometri și 700 de metri – diferență pozitivă de nivel (ora 10.00)

·       crosul de 10 kilometri și 300 de metri – diferență pozitivă de nivel (ora 10.00), ambele curse ajungând pe impunătoarea colină care străjuiește valea Mureșului, semimaratonul chiar și pe vârful Mamut

·      cursa populară de aproximativ 3 kilometri (ora 10.05), care are un traseu unic și spectaculos în totalitate în limitele cetății Alba Carolina. Tot aici se desfășoară și Kids Race, pe categorii de vârstă, cu startul de la ora 14.00. 

Peisajul spectaculos, traseele minunate și orașul primitor nu sunt singurele beneficii pe care alergătorii le vor avea la Alba Iulia City Race. Pe lângă kitul generos pentru toți participanții, primii dintre ei vor fi recompensați și cu premii în bani, bugetul total de premiere ajungând la 20.000 de lei. Se mai pot face încă înscrieri online până pe 14 septembrie (albaiulia.cityrace.ro) sau la fața locului în funcție de numărul de locuri disponibile la acea dată (nu și în ziua concursului).

Eveninentul este susținut de Primăria Municipiului Alba Iulia în cadrul programului de evenimente aferente anului 2018 și organizat de Asociația Sport la Orice Vârstă.

 Mai multe informații găsiţi pe:

Site oficial: http://albaiulia.cityrace.ro/

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AlbaIuliaCityRace

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.