foto: facebook Molnar Bianca

Mărşăluitoarea Bianca Molnar (22 de ani, CS Unirea Alba Iulia/CSU Reşiţa) a obţinut trei medalii la Campionatele Naţionale de Marş pe distanţa de 10 kilometri, ultima competiţie din activitatea sa sportivă.

În concursul de la Bucureşti, Bianca Molnar a devenit campioană naţională la tineret, s-a clasat pe locul al treilea la senioare şi a cucerit şi titlul naţional pe echipe sub culorile clubului CSU Reşiţa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihaela Acatrinei, care a făcut şi ea parte din echipa CSU Reşiţa, laureată cu titlul naţional, a devenit vicecampioană naţională, clasându-se pe locul secund în concursul individual al senioarelor.

La rândul său, Georgiana Jid (LPS Alba Iulia/CS Unirea Alba Iulia) a încheiat întrecerea din Capitală pe locul al cincilea la tineret și pe poziţia a noua la senioare.

”Vreau să le felicit pentru prestația avută și în special vreau să o felicit pe Bianca Molnar care cu această ocazie și-a făcut retragerea din activitate. A fost ultimul ei concurs, a terminat pe primul loc și se retrage în glorie, dacă nu cumva se va răzgândi și va reveni asupra deciziei. Deocamdată așa a hotărât. E foarte tânără, are doar 22 ani”, a declarat antrenorul Gabriel Avram.

La rândul său, directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, a spus că aceasta este ultima competiție din acest an pentru secția de atletism a clubului.

”A fost un an de excepție, cu circa 20 de medalii obținute, în care secția de atletism s-a ținut de cuvânt! Am avut rezultate foarte bine și, așa cum am promis, am organizat campionatele naționale la Alba Iulia, în luna martie, cu ocazia anului Centenar”, a precizat Corneliu Mureșan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.