Ioan Marius Țăgean, legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut o medalie de argint la Campionatul Național de Box – Seniori, la categoria semigrea (81 de kilograme), după ce l-a învins în semifinale pe Samuel Cânța de la CSM Timișoara prin technical knockout (TKO) în repriza a treia.

Ioan Marius Țăgean a pierdut, însă, în finală, în fața campionului mondial și european la tineret, proaspăt vicecampion la seniori, Andrei Paul Arădoaie, legitimat la Dinamo București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este un rezultat foarte bun pentru sportivul nostru, care se află la primul campionat la seniori. Marius e un sportiv de perspectivă, elev în clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv, cu rezultate bune chiar dacă a început boxul mai târziu”, a declarat antrenorul său, Nicolae Paștiu. Preparatorul fizic al sportivului este Lucian Nicolescu.

Campionatul Național de Box de la Iași s-a organizat în perioada 25-30 noiembrie, iar sportivul legitimat la CS Unirea a boxat joi. Au participat în jur de 70 de sportivi din țară.

”Satisfacția noastră este că încheiem anul cu un număr de medalii mai mare decât anul trecut. Secția de box a înregistrat progrese vizibile privind pregătirea și rezultatele. Asta ne bucură”, a declarat directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.