Sergentul major Adrian Gabriel Paștiu a ocupat locul al doilea la finala Campionatului naţional de judo al Ministerului Afacerilor Interne. Competiția se organizează în fiecare an, cu participarea a câtorva zeci de practicanţi ai acestui sport.

Anul acesta, concursul a avut loc în perioada 16-19 octombrie, în Vaslui, şi a reunit peste 80 de sportivi. Sergentul major Adrian Gabriel Paştiu s-a numărat printre aceştia, iar la finalul competiţiei a urcat pe poziţia secundă a podiumului, la categoria 73 kg.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Subofiţerul este originar din Alba Iulia şi face parte din efectivul Jandarmeriei Alba de la începutul acestui an, după ce iniţial a fost repartizat la Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureş. A absolvit în anul 2017 Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni şi este în vârstă de 22 de ani.  A început să practice judo de la vârsta de 11 ani, sub îndrumarea domnului profesor Toma Ştefan, are la această dată centura maro şi este o mare speranţă a acestui sport.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.