Sala Sporturilor “D.P.Colibaşi” din Braşov va găzdui, sâmbătă şi duminică, turneul final al competiţiei de baschet feminin Liga Europei Centrale. La turneul Final Four participă şi CSU Alba Iulia. 

Sâmbătă, în prima zi a turneului, se vor disputa semifinalele, după următorul program:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU Alba Iulia – CSM Satu Mare (ora 16.30)

şi Olimpia Braşov – Pharmaserv Marburg (ora 18.30)

Duminică, de la ora 16.00, învinsele din prima zi se vor întâlni în finala mică. Marea finală, între învingătoarele din semifinale, se va disputa tot duminică, de la ora 18.00.

CSU Alba Iulia are în palmares două trofee ale Ligii Europei Centrale, în 2014 şi 2016, precum şi o finală pierdută, în 2015.

Potrivit site-ului totalbaschet.ro, CSU Alba Iulia şi-a completat lotul cu două jucătoare, Kristina Arsenic şi Georgiana Plăviţu, în cazul celei din urmă fiind vorba de o revenire în “alb-albastru”. Georgiana Plăviţu, fundaş în vârstă de 24 de ani, a trecut de-a lungul carierei pe la CSS Râmnicu Vâlcea, “U” Cluj, Nova Vita Târgu Mureș, Olimpia Brașov, SCM CSS Craiova, CET Govora şi CSU LPS Alba Iulia. Kristina Arsenic este pivot și are 20 de ani. A ajuns în semifinale la europenele U18 și U20 cu naționala Serbiei, dar anul trecut a suferit o accidentare gravă. Ea s-a accidentat la antrenament în luna martie, când a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior de la genunchiul drept. Era legitimată la Celta Vigo, formație din liga secundă spaniolă. De-a lungul carierei, Arsenic a trecut pe la Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Grosbasket (Sovenia), ZKK Kraljevo (Serbia) şi, cum am amintit anterior, Celta Vigo (Spania).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.