foto: ajfalba.ro

Asociația Județeană de Fotbal Alba va organiza, în perioada ianuarie-februarie, ediţia a patra a Campionatului Județean de fotbal în sală, data limită de înscriere fiind 14 ianuarie.

Vor avea drept de participare jucătorii legitimați la echipele afiliate în cadrul AJF Alba, iar sistemul competițional va fi ales în funcție de numărul echipelor înscrise. Echipele vor fi compuse din jucători legitimați și vor avea drept de joc numai la echipele la care sunt legitimați.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Regulamentul îl puteți citi AICI.

Pot participa echipe din Liga a IV-a, Liga a V-a și de juniori (cu vârsta minimă 15 ani împliniți), repartizate pe grupe, după criteriul geografic.

Reprezentanții echipelor care doresc să participe sunt rugați să anunțe în scris sau telefonic secretariatul AJF Alba până luni 14 ianuarie

Prima fază a grupelor va avea loc în weekendul 19-20 ianuarie.

Echipele participante vor avea denumirea clubului / asociației afiliate la AJF Alba.

Pot participa și membrii din cadrul cluburilor (președinte, vicepreședinte, secretar, antrenor, etc.), pe bază de buletin și adeverință medicală valabilă (medicină sportivă sau medic de familie), dacă pot face dovada că fac parte din organigrama clubului.

Taxă de participare / echipă = 100 lei, barem de arbitraj 30 lei brut/meci/arbitru, asistență medicală = 5 lei/meci de echipă.

Albumul foto din ediția 2018 îl puteți vedea AICI

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.