foto: facebook Adrian Bicheşi

FC Unirea Alba Iulia se află în plină perioadă de pregătire pentru returul Ligii a III-a de fotbal. Noul antrenor principal, Adrian Bicheşi, este încrezător că va reuşi să îmbunăţească jocul ofensiv al echipei şi, implicit, uniriştii să aibă parte de mai mulţi suporteri la meciurile de pe teren propriu. 

“În primul şi primul rând îmi propun să fim la un nivel fizic mai bun decât anul trecut, lucru care nu-i uşor, pentru că Himcinschi (n.a. fostul antrenor principal) chiar lucrează bine! Din punct de vedere al jocului trebuie să avem o creştere. Ne propunem să îmbunătăţim jocul de atac, să jucăm puţin mai spectaculos, astfel încât evoluţia noastră să dubleze, în primă fază, numărul de spectatori, iar cu timpul să fie cât mai mulţi… Ştim cu toţii că la ora asta ligile inferioare suferă tare mult la capitolul public. Ne străduim, facem tot ce putem să intrăm în formă, să fim foarte bine din punct de vedere fizic şi să prestăm un joc care să aducă mai mulţi oameni la stadion”, a declarat Adrian Bicheşi într-o emisiune la Radio Unirea FM.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Tehnicianul unirist a vorbit şi despre lotul echipei pe care o antrenează, unul predominant tânăr. “Am găsit la FC Unirea un grup de jucători tineri şi foarte tineri. Sunt copii de calitate, pe care sperăm să-i facem să joace un fotbal bun”, a spus Adrian Bicheşi.

Pentru FC Unirea Alba Iulia urmează, miercuri, de la ora 14.00, un amical în deplasare cu o colegă din seria a cincea a eşalonului terţ, CFR Cluj 2.

 

Catalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.