Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba organizează la începutul anului ediţia a treia a Campionatului Judeţean de Fotbal în Sală. Reprezentanții echipelor care doresc să participe sunt rugați să anunțe, în scris sau telefonic, secretariatul AJF Alba, până vineri 12 ianuarie. 

La Campionatul Judeţean de Fotbal în Sală au drept de participare jucătorii legitimați la echipele afiliate în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, iar sistemul competițional va fi ales în funcție de numărul echipelor înscrise. Echipele vor fi compuse din jucători legitimați, care vor avea drept de joc numai la echipele la care sunt legitimaţi. Pot participa echipe din Liga a IV-a, Liga a V-a și Juniori (cu vârsta minimă 15 ani împliniți), repartizate pe grupe, după criteriul geografic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipele participante vor avea denumirea clubului/asociaţiei afiliat(e) la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba. Pot participa şi membrii din cadrul cluburilor (preşedinte, vicepreşedinte, secretar, antrenor, etc.), pe bază de buletin şi adeverinţă medicală.

Taxa de participare a fost stabilită la 100 lei/echipă, baremul de arbitraj fiind de 20 lei brut/meci/arbitru, iar baremul pentru asistenţa medicală de 5 lei/meci/echipă.

Primele ediţii ale Campionatului Judeţean de Fotbal în Sală au fost câştigate de Mureşul Vinţu de Jos (2016) şi Inter Ciugud (2017).

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.