foto: ajfalba.ro

Comisia Județeană a Arbitrilor Alba va organiza, duminică 25 februarie, cursul de instruire pentru arbitri și observatori, în cadrul căruia vor avea loc testările fizice și teoretice ale arbitrilor, urmate de temele prezentate și recomandările comisiei pentru returul sezonului 2017-2018.

Arbitrii vor susține testarea fizică la Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, începând cu ora 9.00. Aceștia vor trece prin două probe: de viteză – 6 x 40 de metri, respectiv de rezistenţă – Testul FIFA 75m/25m.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în Amfiteatrul A9, se vor desfășura testarea teoretică și video a arbitrilor (ora 12.00) și cursul de instruire (12.30-15.30) a arbitrilor și observatorilor.

În cadrul cursului de instruire, vor fi susținute mai multe teme de către: Alexandru Vodă (președintele CJA Alba și arbitru asistent în Liga I), Dan Monea (membru al CJA Alba, observator de arbitri în Liga a II-a și instructor fitness FIFA), Alexandru Rojneai (membru al CJA Alba și observator de arbitri în Liga a III-a), dar și de către invitații speciali din județul Cluj: Horațiu Feșnic (arbitru FIFA) și Alexandru Cerei (arbitru asistent FIFA).

Vă reamintim faptul că, în perioada 26-28 ianuarie, Comisia Judeţeană a Arbitrilor a organizat la Zlatna cursul de instruire a observatorilor din judeţul Alba. Pe parcursul celor trei zile, li s-au prelucrat mai multe teme, susținute de către lectorii Alexandru Vodă și Alexandru Rojneai, iar în cursul zilei de sâmbătă aceștia au susținut testarea teoretică și testarea video. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.