foto: facebook Răzvan Magda

FC Unirea Alba Iulia întâlnește pe stadionul “Cetate” formația CNS Cetate Deva într-un meci din Liga a III-a de fotbal programat vineri de la ora 15.00. 

Uniriștii (locul 9, 23 de puncte) vin după o remiză pe teren propriu, 1-1 cu Millenium Giarmata. “Alb-negrii” nu concep o altă variantă în afara victoriei, pentru că un rezultat negativ i-ar prinde în “hora” retrogradării.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa din județul Hunedoara (locul 14, 19 puncte) a remizat în runda precedentă, 2-2, acasă, cu liderul seriei a patra a eșalonului terț, Șoimii Lipova, meci în care, după demisia tehnicianului Ioan Petcu, interimatul a fost asigurat de Ciprian Luca. Formația din Deva vine la Alba Iulia cu un nou staff tehnic, alcătuit din Romulus Gabor – antrenor principal, Ciprian Luca – antrenor secund și Aurel Savu – antrenor cu portarii.

Partida de vineri de la Alba Iulia va fi arbitrată de o brigadă din judeţul Dolj alcătuită din Costinel Iacob (Craiova) – central, Pompiliu Costinel Barbu (Craiova) şi Florentin Cosmin Andrei (Belcin) – asistenţi. Observatori au fost delegaţi Dinu Lucaciu (Cluj) şi Dorin Micşa (Timişoara).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.