foto: facebook ACS Juniorul Aiud

Juniorii D şi E de la ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei şi ACS Juniorul Aiud au fost protagoniştii unei duble amicale de fotbal, sâmbătă, la Săsciori.

Iată rezultatele:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

*juniori D (2006): ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei – ACS Juniorul Aiud 1-0 (1-0). A marcat Dacian Avram.

*juniori E (2008): ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei – ACS Juniorul Aiud 5-0 (3-0). Au marcat Tudor Zoicaș – 2 goluri, Raul Hudrea – 2 goluri si Răzvan Istrate.

“A încântat din nou prin evoluție Tudor Zoicaș, care, alături de Ștefan Grosu (2005) si Ștefan Glonț (2006), formează grupul de elită din cadrul clubului nostru. Sperăm ca și alți jucători să pătrundă în viitor în acest grup. “Biletul de intrare” înseamnă muncă în primul rând la antrenamente și jocuri”, au transmis oficialii clubului ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei.

“Deși jucătorii noștri nu au reușit să se impună în niciuna din partide, scor 1-0 respectiv 5-0 pentru gazde, pentru ambele echipe a fost un exercițiu foarte bun, jucătorii încercând să se acomodeze din nou cu jocul pe iarbă, cu așezarea în teren și cu efortul necesar în cadrul unei partide. Vremea a fost foarte frumoasă, jucătorii ambelor echipe au profitat de acest lucru si ne-au arătat din nou astăzi că iubesc fotbalul”, au transmis, la rândul lor, oficialii clubului ACS Juniorul Aiud.

UPDATE! Duminică, la Săsciori, au avut loc meciuri amicale între echipele de la ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei şi formaţii ale clubului Alma Sibiu. Rezultate:

*juniori C (2004-2005) ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei – Alma Sibiu 2-2

Pentru formaţia din judeţul Alba au marcat Vali Vintilă şi Ionuţ Ştefan.

*juniori D (2006)

ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei 1 – Alma Sbiu 1 3-1

Pentru echipa din judeţul Alba au marcat Glonţ (două goluri) şi Todea.

ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei 2 – Alma Sibiu 2 0-1

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.