Voinţa Stremţ traversează o perioadă fastă, cu victorii pe linie în returul Ligii a IV-a. Cireaşa de pe tort: victoria de duminică după amiază de pe terenul liderului Sportul Petreşti. 

“În primul rând felicit băieții pentru dăruirea și determinarea de care au dat dovadă, autodepășindu–se prin jocul pe care l-au prestat. Ne–am pregătit toată săptămâna, știam că o să fie un meci greu, întâlnind liderul clasamentului, și eu zic că am abordat bine acest meci și am pus în practică tot ce am lucrat la antrenamente. Jucătorii au fost conectați, fiecare fiind motivat la maximum. Am fost egalați pe final la o fază fixă, dar e important că am înscris și am revenit rapid în joc, obținând cele trei puncte, care sunt cele mai importante. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, urmează o săptămână grea pentru noi, meci joi în Cupa României, iar sămbătă, un meci important în campionat cu CIL Blaj”, a declarat antrenorul Voinţei Stremţ, Ioan Marcu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Vreau să felicit întreaga echipă şi pe cei de pe banca tehnică, pentru cum au pregătit meciul din această seară. Era un meci important, întâlneam liderul clasamentului, Sportul Petrești, o echipă care avea doar succese pe teren propriu. Sunt mândru de această echipă, am câștigat un meci important, este o victorie mare. Toți jucătorii care au intrat în teren și-au făcut treaba, s–a văzut dorința echipei, care a muncit pentru cele trei puncte. Am avut ceva emoții pe final, dar e bine că am reușit să câștigăm. Crede-mă, ca președinte de club nu am reușit să câștig niciodată aici, cu nici o echipă pe care am condus–o, dar în seara asta s–a rupt un blestem. Pot să spun că lotul existent al Voinței se poate bate de la egal la egal cu orice echipă. În numele meu, al staff–ului tehnic și al echipei, țin să le mulțumesc supoterilor care ne–au fost alături în această seară, încurajându-ne pe toată durata partidei, conducându- ne spre victorie”, a declarat preşedintele stremţenilor, Neluţu Budin.

La derby-ul de la Petrești, câştigat de stremţeni cu 2-1, au fost prezenţi şi aproximativ 100 de suporteri din Stremț, prieteni și apropiați ai clubului, care au susținut echipa. Alături de aceștia au luat loc în tribunele stadionului “1 Mai” și primarul comunei Stremț, Traian Ștefan Popa, respectiv viceprimarul comunei Stremț, Cosmin Cetean. La meciul care a relansat campionatul a asistat şi preşedintele grupării CIL Blaj, viceliderul Ligii a IV-a, Augustin Damian.

articol scris de Sorin Giurcă

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.