40 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, însoţiţi de părinţi, au participat în prag de Crăciun, duminică 23 decembrie, pe terenul de fotbal din Cricău, la o competiţie inedită.

Micuţii s-au străduit să-i înscrie cât mai multe goluri lui Moş Crăciun din lovituri de la 7 metri, Moşul având la el, pe lângă cadouri, şi mănuşile de portar de fotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Competiţia a fost câştigată de Robert Vasile Petruş.

“Vreau să mulţumesc, în numele meu şi al conducerii clubului Gloria Cricău, copiilor, părinţilor şi, nu în ultimul rând, lui Moş Crăciun pentru prezenţă, dar şi sponsorilor care l-au ajutat pe Moşul să vină cu sacul plin şi, în acelaşi timp, pregătit sufleteşte să ia goluri de generic de la micuţii executanţi ai loviturilor de la 7 metri. Partenerii noştri şi ai lui Moş Crăciun au fost SC Jepo SRL, Mecsol Galda, Pintea Speed şi PFA Maria Lupşan. Un mare mulţumesc şi prietenilor din presa judeţeană care au promovat evenimentul de la Cricău. Crăciun Fericit tuturor!”, a spus iniţiatorul acestui eveniment, Dariius Iacşa, consilier local independent în comuna Cricău.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.