Metalurgistul Cugir a câştigat, sâmbãtã dupã amiazã, cu 3-0 (0-0), meciul de pe teren propriu cu FC Avrig din Liga a III-a de fotbal.

Primele douã goluri au fost marcate de Cîrstean. În minutul 73 acesta a finalizat din gura porţii dupã o pãtrundere impetuoasã în careu a lui Necşulescu, introdus pe teren de câteva minute. În minutul 89 acelaşi Cîrstean a fost omul potrivit la locul potrivit la capãtul unei acţiuni care l-a avut în prim-plan pe Itu, pasa decisivã fiind oferitã iar de Necşulescu. În minutul 90+1 Fãgãrãşanu a închis tabela, servit excelent din nou de Necşulescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A fost primul meci oficial din noul mandat al anttrenorului Marius Opric pe banca tehnicã a cugirenilor.

Oaspeţii au evoluat în inferioritate numericã din minutul 56, când a fost eliminat Stelea.

În prima orã de joc marile ocazii au fost ratate de Fãgãrãşanu, în minutul 44, dupã o incursiune în flanc a lui Şaucã, respectiv în minutul 52, dupã un corner.

Au fost circumstanţe de penalty la un duel în careu între Macrea şi Cîrstean (63).

Fãgãrãşanu a ieşit din nou la rampã în minutul 64, când lovitura sa de cap a lovit transversala porţii adverse.

În replicã, Simion a şutat peste din interiorul careului (69).

“Mă bucur că băieţii, care veneau după două înfrângeri consecutive, au avut o atitudine bună şi până la urmă au reuşşit să câştige”, a declarat antrenorul Marius Opric. (AUDIO mai jos)

Metalurgistul Cugir (antrenor Marius Opric): Bănică – Bold, Ov. Morariu, I. Grozav, Vărărean, Șaucă, Dican, P. Păcurar, Dicu, Făgărășanu, Cîrstean (Dohotariu, Necșulescu, Șuteu, M. Neagu, Cercel, Itu, Lang)

FC Avrig (antrenor Mihai Ianc): Băilă – D. Popa, Macrea, Nacrea, Cornea, Simion, Lascu, Stelea, I. Bărculeț, M. Codrea, Cosovan (Samoilă, Ad. Hăprian, Cl. Vlad, Gombar, S. Bucur, A. Luca. Schneider)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.