La Centrul Național de Fotbal de la Buftea a avut luni o acțiune de selecție pentru jucătorii eligibili pentru echipa națională U18, care evoluează în Liga a III-a și Liga a II-a. Alba fotbalistică a avut trei reprezentanţi la această acţiune de selecţie: Cornel Boboia, Daniel Tat şi Eduard Crişan.

foto: facebook Boboia Cornel

Acțiunea a avut loc la inițiativa Departamentului de Scouting condus de Ion Geolgău și la ea au luat parte 66 de fotbaliști. Aceștia au fost împărțiți în șase echipe, care s-au duelat în trei partide pe durata a 90 de minute fiecare.
La finalul acestei acțiuni de scouting, Ion Geolgău s-a declarat satisfăcut de modul foarte bun în care s-au prezentat toți cei implicați la acest trial.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Îi felicit pe toți jucătorii care au participat la trial, au arătat implicare în jocuri și au încercat să demonstreze că sunt fotbaliști care pot face față la echipa națională. De asemenea, le mulțumesc cluburilor care au trimis jucători pentru implicarea lor și pentru modul cum se ocupă de acești băieți. Pot spune că a fost o acțiune reușită în urma căreia unii dintre cei prezenți se vor regăsi în viitorul în lotul echipei naționale U18. În plus, vom continua să-i monitorizăm atent pe toți ceilalți”, a declarat Ion Geolgău, managerul Departamentului de Scouting al FRF.

La acest trial, în afara lui Ion Geolgău, au mai participat selecționerii de la loturile de juniori și tineret ale României, Adrian Văsâi, Daniel Mogoșanu, Adrian Boingiu și Daniel Isăilă, dar și referenții zonali ai FRF din București. “Le mulțumesc tuturor pentru implicare și de asemenea vreau să-l felicit pe Cristian Lupu, cel care este referent zonal FRF, pentru aportul său important în această selecție!”, a precizat Ion Geolgău.

sursa: frf.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.