Unirea Alba Iulia a disputat astăzi, returul amical cu CS Hunedoara, de această dată în deplasare. Echipa lui Adorian Himcinschi și-a încheiat perioada de cantonament cu o victorie, la același scor pe care l-a înregistrat și pe ”Cetate”, 4-2 (1-1). Golurile au fost marcate de Ionuț Grozav, Cipri Selagea – dublă și Alex Giurgiu, aceștia 3 fiind și antrenori în cadrul Centrului de Copii și Juniori!

Pe o căldură infernală, Unirea Alba Iulia s-a deplasat la Hunedoara, unde a întâlnit formația locală, care evoluează în Liga a 4-a. Ionuț Grozav a deschis scorul cu o lovitură liberă aplaudată inclusiv de adversari, un eurogol, însă hunedorenii au egalat și s-au desprins pe tabelă în repriza secundă, când au făcut 2-1.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Cipri Selagea a egalat la doi, după ce a fost deschis excelent de Ionuț Grozav în adâncime, iar Alex Giurgiu a punctat și el pentru 3-2, tot din lovitură liberă. Scorul de 4-2, cel care a închis tabela s-a înregistrat pe final, când Selagea a executat și el cu brio o fază fixă, reușind dubla în acest duel!

Unirea Alba Iulai va evolua miercuri, în deplasare, la CSM Reșița, iar sâmbătă, va poposi pe „Cetate” U Cluj, prilej cu care va avea loc prezentarea lotului și a echipamentelor de joc.

Unirea Alba Iulia

Suciu
Matei
Rus
Scrob
Apetri
Giurgiu
Selagea
I. Grozav
Ștef
A. David
S. Turuș

Au mai intrat: Morar, S. Fulea, Lasconi, Tat, M. Oprea, Onacă, Schiau, Davidaș, Păcurar. Antrenor Adorian Himcinschi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.