Șurianu Sebeș a obținut un rezultat mare în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, campioana județului Alba impunându-se cu 2-1 (0-0) în deplasare la Viitorul Caransebeș. Doru Oancea a vorbit despre meci imediat după fluierul final, și chiar dacă s-a declarat mulțumit de rezultat, jocul echipei sale nu i-a fost pe plac și a subliniat faptul că promovarea nu este jucată, după ce a văzut… Barcelona – PSG, când catalanii au reușit „remontada”

Doru Oancea se află la cea mai mare provocare a carierei de antrenor, fiind foarte aproape de o mare reușită, promovarea în Liga a 3-a cu o formație din orașul natal. Cu toate astea, tehnicianul Șurianului rămâne cu picioarele pe pământ și este conștient că Sebeșul nu este deja promovată în eșalonul terț.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Am crezut în noi până la final! Le-am spus băieților să joace până la ultimul fluier. În astfel de jocuri, atitudinea, curajul și implicarea sunt esențiale. Am pregătit altceva, dar adversarul a jucat bine. Vom avea un retur foarte greu, adversarii nu mai au nimic de pierdut, dar șansele rămân 50-50, am văzut Barcelona – PSG”, a declarat Doru Oancea, antrenorul echipei Șurianu Sebeș.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here