Cea de a 8-a ediție a Campionatului Munților Apuseni, competiție organiată an de an de Asociația Județeană de Fotbal Alba, este pe cale să își tragă cortina! Din cele 15 echipe, au rămas două, care se luptă duminică, petrnu marele trofeu, câștigătoarea fiind o premieră! Finalele mici, finalele mari, precum și festivitatea de premiere au loc la baza sportivă din Vadu Moților. Pentru trofeu se lupta Lupșa cu Poiana Vadului (seniori) și Vadu Moților – Bistra (copii). Evenimentul începe la ora 17.00.

Zi de mare sărbătoare la Vadu Moților, duminică, cu începere de la ora 17.00! Este ultima zi a Campionatului Munților Apuseni din acest an, competiție foarte îndrăgită de moți! Aici, toată lumea câștigă, chiar dacă se dau lupte grele pe terenurile de minifotbal, ambiția perosnaelor din zonă fiind recunoscută inclusiv la nivel național! Iată programul zile:

Oferte echipament JomaOferte Joma

ora 17.00, Finala mică juniori: Ciuruleasa – Sălciua

ora 18.00, Finala mică seniori: Vadu Moților – Horea 

ora 19.00, Finala mare copii: Vadu Moților – Bistra 

ora 20.00, Finala mare seniori: Lupșa – Poiana Vadului

La ora 21.15 este programată festivitatea de premiere, la car esunt așteptate toate echipele participante! Vă reamintim că este al doilea an la rând în care Federația Română de Fotbal sprijină proiectul AJF Alba, considerând competiția un principal pilon în dezvoltarea fotbalului de bază.

Iată un video de prezentare al zilei de duminică:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here