La prima manșă a barajului Ligii a 3-a dintre Viitorul Caransebeș și Șurianu Sebeș, în echipa gugulanilor s-a aflat și Dan Alexa, fostul fotbalist al Politehnicii Timișoara, Dinamo sau Rapid, care după acest joc și-a agățat ghetele în cui! „Chirurgul” a strâns echipa Caransebeșului în jurul său, i-a mobilizat pe jucători și i-a condus din teren ca un veritabil căpitan, numai că… Șurianu Sebeș a reușit „remontada” și a întors scorul după ce a fost condusă, câștigând cu 2-1! Dan Alexa a precizat că adversarii sunt peste nivelul Ligii a 3-a, precizând că Sebeșul a făcut deja un pas în eșalonul terț! În materialul video de mai jos puteți urmări întreg interviul unul interesant, în care Alexa vorbește și despre fotbalul din Liga 1.

„Municipalul” din Parcul Teiuș a fost luat cu asalt la meci! Pe lângă faptul că publicul a fost obișnuit cu Liga a 2-a și fotbal frumos, acum, gugulanii au venit să îl aplaude pe unul de-al lor… pe Dan Alexa, care a vrut un meci de retragere, și l-a primit, fiind căpitan în echipa Viitorului Caransebeș la barajul cu Șurianu Sebeș!

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Aici am început fotbalul, aici l-am și terminat! Mă bucur că a venit foarte multă lume, de mult nu am mai văzut atâata lume pe stadionul din Caransebeș. Îmi pare rău că nu am obținut un rezutat pozitiv, dar este foarte greu în condițiile în care nu se fac antrenamente! Am întâlnit o echipe despre care eu cred că este peste nivelul Ligii a 4-a, se vede că fac 4 antrenamente pe săptămână, s-a văzut diferența din punct de vedere fizic. Cei din Sebeș pleacă acum cu prima șansă și cred că va fi foarte greu să întoarcem rezultatul”, a declarat Dan Alexa.

Întreg interviul îl puteți urmări în materialul video postat mai jos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.