Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, și reprezentanții firmei italiene SC Frimat Spa Roma au semnat, marţi, contractul de execuție pentru construcția Sălii Polivalente Blaj, care va avea 2.000 de locuri și care va fi realizată la cele mai înalte standarde, atât pentru desfășurarea activității sportive, cât și pentru publicul spectator.

Succesele obținute de CSM Volei Alba Blaj în cei șapte ani de existență (vicecampioana Europei 2018, trei titluri naționale și o Cupă a României) vor fi dublate de construcția unei săli pe măsură, în care mândria sportivă a județului Alba își va desfășura activitatea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“În maximum trei ani, vom avea o infrastructură sportivă la nivelul rezultatelor pe care CSM Volei Alba Blaj le-a obținut în competițiile naționale și internaționale! Mulțumim Consiliului Județean Alba, Primăriei și Consiliului Local Blaj pentru acest proiect comun excepțional, pe care ni-l dorim finalizat cât mai repede!”, au precizat reprezentanţii clubului CSM Volei Alba Blaj.  

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.