Chiar dacă site-ul totalbaschet.ro îl dă pe croatul Vladimir Ivankovic drept noul antrenor al echipei CSU Alba Iulia, președintele formației, Bogdan Duma a precizat că nu există niciun contract semnat între cele două părți, negocierile fiind în toi. De asemenea, Bogdan Duma a mai adăugat faptul că există mai multe piste pentru preluarea băncii tehnice.

Vladimir Ivankovic, antrenor croat în vârstă de 45 de ani, se află în pline negocieri cu clubul din Cetatea Marii Uniri. Bogdan Duma a precizat că nu esste oficializat niciun contract și că are mai multe discuții și cu alți tehnicieni.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Nu există niciun cotnract între CSU Alba Iulia și Vladimir Ivankovic! Într-adevăr, l-am ofertat, sunt discuții între noi, însă nu am ajunsă încă la o înțelegere. Nu este antrenorul nostru acum, noi avem discuții cu mai mulți tehnicieni”, a declarat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Vladimir Ivankovic este un antrenor experimentat, primind în anul 2016, titlul de „antrenorului anului” în Austria, acesta aflându-se și pe banca echipei Flying Foxes Viena, formație care s-a duelat cu CSU Alba Iulia în CEWL.

De asemenea, deși fanii se așteptau la un come-back pe bancă al lui Miroslav Popov, acest lucru nu este posibil având în vedere că antrenorul sârb a preluat o echipă din China!

În altă ordine de idei, CSU Alba Iulia va afla la începutul săptămânii viitoare dacă va evolua în Liga Națională de Baschet Feminin, așteptând confirmarea oficială din partea federației.

„Luni este biroul federal și se va stabili componența Ligii Naționale de Baschet Feminin. Am primit invitație, ne-am manifestat interesul de a evolua pe prima scenă, însă nu am primit confirmarea oficială!”, a mai precizat Bogdan Duma.

În cel mai scurt timp, cel mai probabil după aflarea veștii că va reveni în Liga Națională, CSU Alba Iulia își va creiona strategia pentru sezonul următor, va numi un antrenor și va stabili lotul cu care va evolua în sezonul următor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here