Clubul Sportiv Gimn Star Blaj a obținut trei locuri întâi la Cupa Națională a României NBTA Dancing Europe și la Concursul Internațional de Majorete și Twirling, ediția a XIII-a, ce s-au desfășurat, weekendul trecut, la Arad.

Sportivele din Blaj, conduse de profesoara Cornelia Mărginean, s-au impus la următoarele categorii: categoria de vârstă mini – pom pon, categoria de vârstă juvenile – secțiunea pom pon și solo accesorii – categoria de vârstă juvenile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sâmbătă 11 mai, la Arad, au avut loc Cupa Națională a României NBTA Dancing Europe și Concursul Internațional de Majorete și Twirling, ediția a XIII-a. Competiția a fost organizată de Club Sportiv Arad, Primăria Municipiului Arad și Centrul Cultural Arad.

500 de sportivi veniți din România, Serbia și Ungaria au umplut Sala Universității „Aurel Vlaicu”, făcându-i pe toti participanții să creadă, pentru o zi, că sportul are încă o șansă în România. „Sportivi entuziași, antrenori implicați, voluntari devotați și, nu în ultimul rând, părinții, care au avut rol de susținători-asistenți-make up artist-croitori-consilieri, ne-au făcut să trecem, cu ușurință, peste un concurs care a durat a proape zece ore”, a declarat Cornelia Mărginean, președintele Clubului Sportiv Gimn Star Blaj.

Conducerea clubului le mulțumește părinților pentru susținere și implicare.

sursa: Radio Blaj

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.