Volei Alba Blaj a bifat astăzi, al 8-lea transfer al verii, în ”Mica Romă” ajungând și jucătoarea de origine cubaneză Ana Yilian Cleger Abel. Voleibalista ajunge în România din campionatul turc, unde a evoluat pe poziția de universal/fals, la Samsun Anakent. În vârstă de 27 de ani, Ana Yilian Cleger Abel se alătură echipe lui Dark Zakoc, lotul campioanei ajungând la 11 jucătoare în aceste momente, producând-se și o rutptură, prin desfacerea de comun a contractului cu Roxana Bacșiș.

Volei Alba Blaj anunţă transferul jucătoarei ANA YILIAN CLEGER ABEL, care va evolua pentru campioana României pe poziţia de universal/fals. Fostă componentă a naţionalei Cubei, cu cetăţenie azeră, născută pe 27 noiembrie 1989, ANA YILIAN CLEGER ABEL (1,83 m şi 69 kg) vine la Blaj de la echipa turcă Samsun Anakent. Voleibalista cubaneză a mai evoluat, în carieră, la echipele Santiago de Cuba (2007-2013) şi Rabita (Telekom) Baku (2014-2016).

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Pentru sezonul 2017/2018, Volei Alba Blaj are confirmate, până acum, următoarele voleibaliste, care se vor afla sub comanda antrenorului principal Darko Zakoč: Adina Salaoru (căpitan, extremă), Nneka Onyejekwe (centru), Marina Vujović (libero), jucătoare rămase din sezonul trecut, alături de care vor evolua Selime İlyasoğlu (extremă), Lisa Izquierdo (extremă), Lena Möllers (ridicător), Mariana Thomaz de Aquino (centru), Renata de Andrade Maggioni (centru), Petya Barakova (ridicător), Andreea Tămaş (ridicător) şi Ana Yilian Cleger Abel (universal/fals), sosite la Blaj în această vară.

În altă ordine de idei, Volei Alba Blaj și Roxana Bacșiș s-au înțeles pentru desfacerea de comun acord a contracului, jucătoare româncă fiind primul transfer realizat în această vară de echipa campioană.

Catalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.