Volei Alba Blaj a bifat astăzi al 4-lea transfer al perioadei de mercato, înregimentând o ridicătoare de origine germană. În vârstă de 27 de ani, Lena Mollers ajunge în „Mica Roma” de la Béziers Volley, având un CV bogat, incusiv un titlu cucerit în Germania, țara sa natală! Lena Mollers este a 4-a jucătoare transferată de Volei Alba Blaj în această perioadă, după Lisa Izquierdo Mocasqui, Roxana Bacșiș și Selime Ilyasoglu.

Volei Alba Blaj anunţă transferul jucătoarei LENA MÖLLERS, care va evolua în sezonul viitor la campioana României pe poziţia de coordonator (ridicător). Internaţională germană, născută pe 6 ianuarie 1990, LENA MÖLLERS (1,88 m şi 78 kg) vine la Blaj de la echipa franceză Béziers Volley. În carieră a mai jucat la formaţiile TuB Bocholt (localitatea natală), Olympia Berlin, Raben Vilsbiburg (cu care a câştigat campionatul Germaniei), AGIL Novara şi Neruda Bronzolo.

Oferte echipament JomaOferte Joma

Volei Alba Blaj a transferat deja 4 jucătoare (Lena Mollers, Lisa Izquierdo Mocasqui, Roxana Bacșiș și Selime Ilyasoglu), i-a prelungit contractul voleibalistei Nneka Onyejekwe, și nu se va opri aici, anunțând alte mutări tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here