Volei Alba Blaj se mișcă excelent în ceea ce privește strategia lotului pentru noul sezon! După transferul a cinci jucătoare – Roxana Bacşiş, Selime İlyasoğlu, Lisa Izquierdo, Lena Möllers şi Mariana Thomaz de Aquino și prelungirea contractului voleibalistei de națională Nneka Onyejekwe, clubul din „Mica Romă” ma idă o lovituă, reușind să ajungă la un nou contract cu Marina Vujovic, liberoul campioanei din ultimele două sezoane!

Marina Vujovic este una dintre cele mai apreciate voleibaliste care au evoluat în România, aceasta făcând adevărate minuni sub comanda lui Darko Zakoc, cucerind la Blaj două titluri naționale și o cupă.

Oferte echipament JomaOferte Joma

„Pentru mine este un lucru logic continuarea colaborării cu Volei Alba Blaj. Îmi place să joc aici şi iubesc meciurile în care îi avem alături pe minunaţii noştri suporteri. Am o relaţie foarte bună cu echipa, cu conducerea clubului şi cu întreaga comunitate din Blaj şi era normal să rămân aici. Pentru sezonul următor, îmi doresc să ne apărăm cu succes cele două trofee cucerite în 2017, dar şi să facem o figură cât mai frumoasă în Liga Campionilor”, a declarat Marina Vujovic.

Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj a comentat scurt această reușită, care ține ștacheta clubului ridicată!

„Despre Marina Vujović am un singur lucru de spus: este una dintre persoanele deosebite pe care am avut ocazia să le cunosc până acum”

Marina Vujović este una dintre cele mai titrate jucătoare străine care evoluează în campionatul României, având ani buni la activ, încununaţi cu succese, în competiţiile noastre interne. De naţionalitate sârbă, Marina Vujović s-a născut pe 23 ianuarie 1984, la Ljubljana, în fosta Iugoslavie. În perioada 2001-2006, a evoluat pentru Steaua Roşie Belgrad, echipă cu care a câştigat de trei ori campionatul Serbiei şi Muntenegrului şi o Cupă. Între 2006 şi 2008, Marina Vujović a evoluat pentru Volero Zürich, echipă cu care a câştigat de două ori campionatul şi Cupa Elveţiei. A urmat apoi un sezon în Grecia, la Iraklis Salonic, formaţie cu care a jucat finala Cupei Greciei.

Din 2009, Marina Vujović evoluează în campionatul României, unde a cucerit de cinci ori titlul naţional şi de trei ori Cupa României. Astfel, în perioada 2009-2013 a fost pregătită de Darko Zakoc la Tomis Constanţa, alături de care a câştigat de două ori campionatul (2011, 2012), o Cupă a României (2011), fiind vicecampioană naţională (2010) şi de alte două ori finalistă a Cupei României (2010 şi 2012). Sezonul 2013/2014 o găseşte la Ştiinţa Bacău, echipă cu care câştigă atât campionatul, cât şi Cupa României. În sezonul 2014/2015, Marina Vujovic a jucat pentru CSM Bucureşti, pentru ca, din 2015, să revină sub comanda lui Darko Zakoc, la Volei Alba Blaj, alături de echipa noastră reuşind să câştige două titluri de campioană a României (2016 şi 2017), precum şi Cupa României (2017).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here