Volei Alba Blaj își continuă campania fulminantă de transferuri, echipa campioană a României bifând astăzi o nouă achiziție, pe Petya Barakova, ce va asigura postul de ridicătoare în grupului lui Darko Zakoc. În vârstă de 23 de ani, Barakova ajunge la Blaj de la Le Cannet, aceasta fiind și componentă a naționalei Bulgariei!

Volei Alba Blaj continuă să își completeze lotul în vederea începerii noului sezon, în „Mica Romă” ajungând și ridicătoarea Petya Barakova, voleibalistă originară din Bulgaria, ce a evoluat ultima dată pentru Le Cannet, vicecampioana Franței, fostă adversară a Blajului în Liga Campionilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt foarte fericită că am ocazia să joc la Blaj, abia aştept să mă alătur unui club mare şi de succes şi să fac cunoştinţă cu noile mele colege de echipă. La Blaj voi începe o nouă etapă în cariera mea, pentru că voi evolua pentru prima dată în Liga Campionilor şi mă bucur că voi face parte dintr-o formaţie de acest nivel”, a declarat Petya Barakova.

Componentă a naţionalei Bulgariei, născută la data de 18 iunie 1994 (Sofia), PETYA BARAKOVA (1,80 m şi 76 kg) vine la Blaj de la vicecampioana Franţei, Le Cannet, pentru care a evoluat în sezonul 2016/2017. Noul ridicător blăjean a mai jucat la Levski Sofia (2014/2015), echipă cu care a fost vicecampioană a Bulgariei, fiind desemnată cel mai bun ridicător din campionat, şi la Volero Zürich (2015/2016), formaţie alături de care a câştigat campionatul şi Cupa Elveţiei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.