foto: frt.ro

Naționala de fete U12 a României, din care face parte şi aiudeanca Alexia Mărginean, joacă în aceste zile în Austria, la Neudörfl, într-un turneu de calificare pentru marea finală Tennis Europe Winter Cups by HEAD și după două zile și două victorii și-a asigurat prezenţa printre cele mai bune opt echipe din Europa.

Alexia Mărginean, Elena Bertea și Maria Stăncescu, însoțite de căpitanul nejucător Alexandru Grigore, au trecut în prima zi de Slovenia, cu 2-1, după meciuri lungi și echilibrate.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Elena Bertea a adus primul punct României, după ce a trecut de slovena Tinkara Vranicar cu 6-0, 3-6, 6-1, dar egalitatea a fost stabilită după ce Alexia Mărginean a pierdut întâlnirea cu Ela Nala Milic, scor 6-2, 5-7, 2-6. Punctul victoriei a fost adus de dublul Elena Bertea/Alexia Mărginean, care a trecut de perechea Ela Nala Milic/Ana Tara Pracek cu un identic 6-4, 6-4.

În al doilea meci de la acest turneu fetele noastre au învins Croația cu 3-0, Alexia Mărginean depăşind-o cu 6-1, 6-3 pe Nera Tesankic.

Finaliste în Austria, fetele noastre și-au asigurat prezența la turneul final de opt echipe, turneu final al acestui veritabil Campionat European pe echipe pentru jucătoare de până în 12 ani.

Catalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.