CSM Volei Alba Blaj a câștigat toate cele patru seturi ale meciului cu CSM Lugoj, în primul meci al ediției din acest an a „Cupei Blajului” la volei feminin. Vicecampioana Europei s-a impus cu 4-0 (25-16, 25-18, 25-15, 25-17), într-o oră și 35 de minute de joc. 

Pentru meciul de vineri, Darko Zakoc a mizat pe următoarea echipă: Aleksandra Cirovic – Ioana Baciu, Nađa Ninkovic (cpt.), Ana Lazarevic, Katerina Zhidkova, Sara Hutinski – Suzana Cebic (libero 1), Marina Vujovic (libero 2). Au mai jucat: Sonja Newcombe și Ramona Rus. Cu probleme medicale, Lucie Smutna și Nneka Onyejekwe nu au evoluat în această partidă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru echipa din Blaj pe postul de coordonator a evoluat Aleksandra Cirovic (21 ani), ultima dată la Vizura Belgrad, jucătoare aflată în teste la vicecampioana Europei.

Sâmbătă, la „Cupa Blajului”, de la ora 18.00, se dispută partida CSM Lugoj – UVT Agroland Timișoara, iar duminică, de la ora 11.00, va avea loc meciul CSM Volei Alba Blaj – UVT Agroland Timișoara. Fiecare meci va avea cel puțin patru seturi, iar în cazul în care va fi egalitate, 2-2, se va juca un set decisiv. 

sursa foto-text: facebook Volei Alba Blaj

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.