Campioana României la volei feminin, CSM Volei-Alba Blaj a intrat în a cincea săptămână de pregătire a noului sezon, care va debuta în 14 octombrie.

La Blaj va veni CSM Lugoj în prima etapă, o misiune deloc uşoară pentru echipa lui Darko Zakoc, care a trecut prin schimbări multe în această pauză competiţională.

Oferte echipament Joma pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Tocmai din acest motiv, omogenitatea va avea de suferit la trupa din judeţul Alba, iar Nneka Onyejekwe le-a cerut răbdare suporterilor din acest punct de vedere.

„Avem multe colege noi şi vom avea de muncit foarte mult pentru a forma relaţiile de joc, dar avem nevoie şi de foarte multă răbdare, pentru că este nevoie de timp. Mă bucur că le am alături şi în acest sezon pe Adina şi Marina, am fost colege anul trecut, cu care am avut şi am în continuare o relaţie specială, atât în teren, cât şi în afara terenului. Am încredere în echipa aleasă de Darko Zakoc şi sper să fim sănătoase, ca să reuşim să ne îndeplinim obiectivele. Vă aşteptăm la sală în număr cât mai mare”, le-a transmis voleibalista originară din Haţeg suporterilor, prin intermediul paginii de facebook a clubului.

Catalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.