foto: facebook Volei Alba Blaj

Antrenorul principal al campioanei României, Darko Zakoc, a acordat paginii de facebook a clubului CSM Volei Alba Blaj un scurt interviu în care vorbeşte despre debutul fazei a doua a Diviziei A1, despre meciul de vineri cu CSM Bucureşti şi despre organizarea, de către gruparea din “Mica Romă”, a Final Four-ului Ligii Campionilor.

*despre meciul câştigat cu Agroland Timişoara: “Cel mai important este că am câştigat cele trei puncte, chiar dacă ne-am relaxat puţin şi le-am permis celor de la Agroland să joace de la egal la egal cu noi şi să câştige un set. Este un lucru care ni se cam întâmplă în ultimul timp, mai ales de când nu o mai avem pe Marina Vujovic în teren. Avem probleme la preluare, în jocul de apărare, de acolo pleacă şi celelalte probleme pe care le înregistrăm în jocul nostru. Contează, însă, cele trei puncte”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

*despre derby-ul cu CSM Bucureşti: “Facem tot ce este posibil, CSM-ul are avantaj mare, în cele două meciuri contra noastră au fost foarte motivaţi şi bine pregătiţi. Faţă de confruntarea de la Blaj avem, de data aceasta, mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti meciul cu ei, sunt convins că echipa noastră va fi foarte motivată la ora jocului şi, dacă vom reuşi să jucăm cu sacrificiu extraordinar şi cu precizie mai multă decât în ultimele meciuri contra lor, totul este deschis, putem relansa campionatul”.

*despre organizarea Final Four-ului Ligii Campionilor la Bucureşti: “Este o mare onoare, în primul rând prin faptul că oamenii de la CEV au recunoscut acest club tânăr, care există de doar şapte ani, organizăm un turneu care reprezintă vârful voleiului european intercluburi, cred că clubul nostru va fi la cel mai înalt nivel. Sigur că pe teren noi plecăm cu, poate, ultima şansă, însă este o onoare să fim într-o asemenea companie selectă. Noi ne vom pregăti cât mai bine pentru acest turneu, în următoarele zile vom completa echipa, ne trebuie neapărat un libero nou şi cred că vom rezolva această problemă şi nu vom merge fără ambiţii la Final Four. Cel mai important lucru este că pentru acest oraş şi pentru clubul nostru este ceva ce nu a fost visat, să zicem, în urmă cu vreo trei ani de zile. Este o foarte mare realizare”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.