foto: facebook Volei Alba Blaj

CSM Volei Alba Blaj a dispus cu 3-0 de Ştiinţa Bacău în Divizia A1 de volei feminin.

Meciul din Sala “Timotei Cipariu” a contat pentru etapa a patra a fazei a doua a campionatului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe seturi echipa din Blaj s-a impus cu 25-22, 26-24 şi 25-16.

CSM Volei Alba Blaj a trebuit să muncească serios pentru obținerea celor trei puncte puse în joc, în condițiile în care formația pregătită de Darko Zakoc nu a prins o zi foarte bună. După un prim set dominat de gazde (25-22), care s-au complicat puțin pe final, după ce au condus și cu șase puncte diferență, setul secund a fost unul extrem de disputat. Știința Bacău a condus la un moment dat cu patru puncte (19-15), însă fetele din Blaj au reușit să revină apoi, de la 17-20 la 22-20, finalul parțialului fiind extrem de încins. CSM Volei Alba Blaj s-a impus „în prelungiri”, 26-24, fructificând, cu emoții, a doua minge de set de care a beneficiat. Setul al treilea a început în aceeași notă de echilibru, însă, treptat, formația din Blaj a pus stăpânire pe meci și s-a impus cu 25-16.

Sonja Newcombe (15) și Ana Lazarević (14) au reușit cele mai multe puncte din echipa noastră. Cele mai prolifice jucătoare de la Știința Bacău au fost Cristina Cazacu și Denisa Rogojinaru, ambele cu câte 14 puncte reușite în acest meci. Din nou, blocajul a făcut diferența pentru CSM Volei Alba Blaj, scorul la acest capitol fiind de 16-5 în favoarea echipe din Blaj.

Următorul meci al formației din Blaj este programat luni 15 aprilie, de la ora 18.30, când CSM Volei Alba Blaj va juca pe terenul echipei CSM Lugoj.

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoc: Lora Kitipova – Ioana Baciu, Nadja Ninković, Ana Lazarevic, Sonja Newcombe, Nneka Onyejekwe – Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Maja Aleksic, Ramona Rus, Mariya Karakasheva, Aleksandra Cirovic.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.