foto: facebook Volei Alba Blaj

Trofeul Ligii Campionilor la volei feminin a ajuns la Blaj şi va fi prezentat publicului sâmbătă 21 aprilie, la meciul cu CSM Târgovişte, ultimul din acest sezon pe teren propriu pentru CSM Volei Alba Blaj.

Suporterii blăjeni sunt invitaţi sâmbătă 21 aprilie, începând cu ora 18.00, la Sala “Timotei Cipariu”, la ultima reprezentaţie din acest sezon pe teren propriu. Cu ocazia meciului CSM Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte, blăjenii vor putea vedea trofeul Ligii Campionilor, ce va fi acordat câştigătoarei turneului Final Four de la Bucureşti. Trofeul Ligii Campionilor va fi prezentat, în afara Blajului, în judeţul Alba şi la Bucureşti, la date ce vor fi anunţate ulterior.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Regina Europei la volei feminin se decide la Bucuresti. Cele mai bune patru formaţii de pe bătrânul continent se vor lupta, pe 5 şi 6 mai, în Sala Polivalentă din Bucureşti, pentru trofeul Champions League. Volei Alba Blaj, Galatasaray Istanbul, Imoco Conegliano şi Vakifbank Istanbul vor juca pe parchetul celei mai mari săli din Bucureşti, timp de două zile, într-un eveniment unic pentru Romania.

Biletele sunt disponibile aici: https://www.bilete.ro/cev-champions-league-women-final-four/

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.