avramClubul Sportiv Unirea Alba Iulia continuă să aibă rezultate bune în probele de marș. Duminică, la Pitești a avut loc Campionatul Național de Marș – 20 de kilometri, iar Mihaela Acatrinei și Bianca Molnar au adus acasă 4 medalii, sportivele clasându-se pe podium atât la tineret cât și la senioare. Mihaela Acatrinei a devenit campioană națională la tineret și a terminat cursa pe locul secund în clasamentul senioarelor, iar Bianca Molnar a fost a 2-a la tineret și a 3-a la senioare. Ambele atlete sunt pregtite de către antrenorul Gabriel Avram.

Pe o căldură infernală și rigori din partea aribtrilor, sportivele clubului albaiulian, Mihaela Acatrinei și Bianca Molnar au făcut o cursă excelentă la Pitești, în proba de 20 de kilometri marș a Campinatului Național.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu un timp de o ora, 49 de minute și 52 de secunde (1.49.52), Mihaela Acatrinei a trecut prima linia de sosire la categoria ”Tineret” și a doua la Senioare, fiind învinsă doar de Andreea Arsine, atleta care va reprezenta România la proba de 20 de kilometri marș la Jocuril Olimpice din Brazilia din vara acestui an alături de Ana Rodean.

Bianca Molnar a terminat cursa cu un timp de o oră, 51 de minute și 30 de secunde (1.51.30), aceasta fiind a doua la Tineret și a 3-a la Senioare.

Aceste rezultate l-au mulțumit din plin pe antrenorul Gabriel Avram, care a precizat că fetele sale au făcut sacrificii mari pentru a termina proba de la Pitești.

”Sunt mulțumit de prestația fetelor având în vedere rezultatele acestora. Au fost condiții de stres, de căldură, arbitri români continuă să ne streseze, având pretenții exagerate, dar una peste alta sunt mulțumit peste așteptări. Ana Rodean nu a participat la acest concrus deoarece se află într-un program special de pregătire pentru Olimpiadă. Le felicit pe fete pentru efortul și sacrificiile pe care le-au făcut”, a declarat Gabriel Avram, antrenor de atletism în cadrul CS Unirea Alba Iulia.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.