Gala Sportului 2015 Alba111La finele săptămânii trecute, judoka albaiulian Marcel Cercea, sportivul anului 2015 al județului Alba, a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Seniori, competiție ce s-a desfășurat la Iași. Cu toate că mai poate concura încă 3 ani la cadeți și va împini 20 de ani abia în luna mai, Marcel Cercea a făcut un concurs foarte bun la categoria 73 de kilograme și a fost învins abia în finală.

Marcel Cercea nu va mai puncta în acest an în competiții pentru județul Alba, acesta fiind transferat definitiv la CSU Pitești. Motivul?

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Eu am decis ca Marcel să rămână numai cu legitimarea de la Pitești pentru că de acolo primește 1.100 de lei lunar, iar eu nu puteam să îi ofer nimic aici la Alba. Oricum rămâne sportivul meu, eu îl antrenez și este unul dintre judoka de viitori ai României”, a declarat Ioan Todor, antrenor de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia.

Cât despre rezultatul de la Iași, Ioan Todor a precizat că: ”este o mare reușită. Vă dați seama că el s-a luptat cu seniori. Sunt mândru de rezultatul său și dacă va munci la fel în continuare sunt sigur că va deveni unul dintre cei mai buni sportivi ai României în această ramură”.

După argintul de la naționale obținut în weekend-ul trecut, Marcel Cercea a fost cooptat în Lotul Olimpic de la Oradea pentru un stagiu de pregătire efectuat în Cehia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.