ana rodean bucurestiUna dintre cele mai bune sportive al atletismului albaiulian, Ana Rodean (31 ani) a participat duminică, la Maratonul Internațional București. Odată cu această competiție a fost organizat și Campionatul Național de Maraton. Sportiva din Cetatea Marii Uniri a terminat proba internațională pe un onorabil loc 9, in peste 12.000 de participanți, iar la nivel naținal, Ana Rodean a finalizat cursa de 42, 195 de kilometri pe locul al 6-lea.

La Maratonul Internațional București 2015, cei mai buni atleți, clasați pe primele 3 locuri au fost din Etiopia și Kenya. Cu toate acestea, Ana Rodean s-a clasat pe locul al 9-lea cu un timp de 3 ore, 5 minute și 40 de secunde, un rezultat onorabil pentru albaiuliancă. Aceasta a finalizat concursul național de marș pe locul al 6-lea, câștigând medalia de bronz cu echipa din Cluj-Napoca.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost o cursă foarte grea, în special finalul acesteia, pe ultimii 10 kilometri. Mă bucur că am reușit să termin proba și am obținut un rezultat destul de bun”, a declarat Ana Rodean.

Sportiva din Alba Iulia se va întoarce pe pistă, la 1 noiembrie, unde va lua startul în Campionatul Național de 10 kilometri Marș, probă care va avea loc, cel mai probabil, la București.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.