ana-rodeanAtleta albaiuliancă Ana Rodean a demonstrat încă o dată că anul 2016 este unul de grație pentru cariera sa. După ce s-a calificat la JO din Brazilia și a făcut o cursă destu de bună, acum atleta din Alba Iulia a câștigat maratonul de la București și s-a clasat pe poziția a 4-a la Maratonul Internațional, fiind depășită de 3 sportive de pe continentul african. Ana a parcurs cei 42,195 km în 2h:51:05.00 devenind cea mai bună sportivă din România la proba de maraton.

Ana Rodean a demonstrat încă o dată că se află într-o formă sportivă de zile mari și atleta din Alba Iulia a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de la Maratonul Național.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai mult, Ana s-a clasat pe poziția a 4-a în clasamentul Maratonului Internațional, concurs ce a avut loc duminică, în capitala României.

Atleta Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia și Clubului Sportiv Universitar Reșița a terminat cei peste 42 de kilometri în două ore, 51 de mintute și 5 secunde, devenind astfel campioană națională la maraton.

„După cursa de la Rio mi-am zis că o să mă răzbun la maraton. Vizam o medalie, dar nu mă aşteptam chiar la cea mai strălucitoare. Este extraordinar, am reuşit o cursă bună şi mă bucur”, a declarat Ana Rodean.

Principalul obiectiv al atletei din Cetatea Mrii Uniri este să realizeze cât mai repede baremul pentru Olimpiada din 2020, care va avea loc în Japonia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.