ana rodean bucurestiDuminică s-au desfășurat la Reșița Campionatele Naționale de Marș, competiție care a fost dominată de sportivele Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia și LPS Alba Iulia, Ana Rodean devenind campionaă națională la senioare, iar Mihaela Acatrinei luând aurul la tineret. Mai mult, Ana Rodean a avut un timp senzaținal (1:34:07), realizând baremul pentru Rio 2016, însă concursul nu a fost omologat. Ambele sportive sunt pregătite de antrenorul Gabriel Avram.

Anei Rodean se pare că i-a priit cantonamentul din Portugalia, iar sportiva s-a aflat duminică în fața primului examen din sesiunea pentru calificare la Olimpiada din 2016. Sportiva din Alba Iulia a devenit din nou campioană națională la marș 20 kilometri, după ce a terminat cursa cu un timp foarte bun, 1:34:07, cu aproximativ două minute sub baremul de calificare la JO 2016. Cum competiția nu a fost omologată în acest sens, Ana Rodean rămâne cu satisfacția medaliei de aur și încrederea neceară pentru concursurile următoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un concurs greu, primul din 2016, dar s-a terminat cu bine. Nu am fost în formă maximă, dar am muncit mult de-a lungul concursului și am reușit să mă impun. Aștept Balcaniada din Grecia unde sper să reușesc un timp cel puțin la fel de bun”, a declarat Ana Rodean.

Și Mihaela Acatrinei a făcut un concurs foarte bun, atelta devenind campionaă națională la tineret după 1:36:01, realizând un personal best și aflându-se și ea la numai o secundă de stabilirea baremului pentru Jocurile Olimpice. De asemenea, Mihaela a cucerit și medalia de argint în proba dedicată senioarelor.

Iată celelelalte rezultate reușite de sportivele cluburilor din din Cetatea Marii Unirii:

  • Patricia Rojneai (locul 2 – 10 kilometri, 52:46 – junioare 1), Luminița Moldovan (loc 11 – 1:00:35 – junioare 1), Andreea Bârsan (loc 13 – 1:01:19)
  • Roxana Panța (loc 2 – junioare 2, 25:29), Georgiana Jid (loc 5 – junioare 2, 26:59), Nicoleta Cosma (loc 21- junioare 2, 30:41)
  • Lorena Pașca Igna (loc 9 – junioare 3, 16:20), Carina Porumbariu (loc 19 – junioare 3, 17:29).

Județul Aba va fi reprezentat la Campionatele Balcanice din Grecia, care se vor desfășura pe 16 aprilie, de Ana Rodean, Mihaela Actrinei, Patricia Rojneai și Roxana Panța.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.