cleja powerliftingLa finalul săptămânii trecute, orașul Teiuș a găzduit ediția 2016 a Campionatului Național de Powerlifting – cadeți, unde au participat 42 de sportivi, 15 fete și 27 de băieți, cu vârste până la 18 ani. Andreas Tudor Cleja de la Powerlifting Stremț și Ioana Șerban, legitimată la SCM Bacău au fost campionii absoluți ai întrecerii, competiție care a avut și scopul de a testa sportivii care vor participa în luna aprilie la Campionatele Europene de Juniori, ce se vor desfășura în Malaga (Spania).

Nu mai puțin de 27 de practicanți ai powerliftingului din țară s-au regăsit la startul Campionatului Național de Cadeți la secțiunea masculină. Potrivit organizatorilor, a fost un concurs reușit, cu rezultate neașteptate și un spectacol desăvârșit în sala de sport din orașul Teiuș, unde au fost prezenți foarte mulți spectatori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andreas Tudor Cleja de la Powerlifting Stremț a fost campionul abosul la masculin, acesta reușind următoarele rezultate: Genoflexiuni – 200 kg; împins din culcat – 167,5 kg; îndreptări – 180, având un total de 547, 5 puncte.

Medalia de argint, după punctele totale a ajuns la George Balas (Zamolxis Alba Iulia) și bronzul la Ovidiu Ginga (Zamolxis Alba Iulia)

La fete, 15 sportive s-a întrecut pe mai multe categorii de kilograme, însă Ioana Șerban, de la SCM Bacău a fost declarată campioană absolută după următoarele rezultate: genoflexiuni: – 75 kg; împins din culcat – 4- kg: îndreptări – 107, 5 kg, având un total de 222, 5 puncte.

Medalia de argint după punctele totale a ajuns la Andreea Olariu (Zamolxis Alba Iulia) și bronzul la Ana Maria Moldovan (Zeus Powelifting Mihalț).

De asemenea, prin acest concurs realizat la Teiuș, au fost testați juniorii ce vor reprezenta România la Campionatele Europene de Powerlifting, care vor avea loc în perioada 13-17 aprilie, în Malga (Spania). Aceștia sunt: Bândacă Maria, Moise George, Avram Laurențiu, Cazacu Alexandru și Cleja Andreas Tudor.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.