an rodean 1Cea mai bună atletă a Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, Ana Rodean se află de o săptămână în Portugalia, într-un cantonament centralizat. Sportiva din Alba Iulia se află în acest stagiu de pregătire alături de alți atleți ai CSU Reșița, cel de-al doilea club pe care atleta îl are pe legitimație. În lunile martie și aprilie vor avea loc mai multe probe în care Ana Rodean va încerca să spargă bariera celor o oră și 36 de minute pentru a se califica la Olimpiada din Brazilia 2016.

După 8 ani Alba Iulia poate avea o nouă atletă la jocurile olimpice, Ana Maria Groza fiind ultima ce a purtat drapelul județul Alba la JO Beijing 2008. Ana Rodean a plecat de curând într-un cantonament centralizat în Portugalia, cu gândul de a se pregăti cât mai bine pentru probele oficiale în care poate să realizeze baremul de calificare la Rio.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Deocamdată sunt bine, mă aflu încă în perioada de acomodare. Sper la o pregătire cât mai bună mai ales acum, când am parte de toate condițiile”, ne-a declarat sportiva într-una din pauzele de la antrenamente.

Ana Rodean va reveni în țară pe 12 martie și va rămâne sub focul pregătirilor, urmând să participe la mai multe probe de 20 de kilometri marș n vederea realizării baremului de o ora și 36 de minute pentru calificarea la Jocurile Olimpice din Brazilia 2016.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.