rodean1Una dintre cele mai bune sportive ale atletismului albaiulian și național, Ana Rodean a semnat un parteneriat cu Clubul Sportiv Universitar Reșița ambele părți având un scop comun – calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor, care vor avea loc în Brazilia. Ana Rodean va avea dublă legitimare cu CS Unirea Alba Iulia și în perioada imediat următoare va intra într-un amplu program de pregătire, care prevede și un cantonament îndelungat în Portugalia.

După 8 ani de zile județul Alba poate avea din nou o reprezentantă la Olimpiadă. Ultima a fost Ana Maria Groza, care a bifat 3 ediții ale Jocurilor Olimpice, la fel ca și Norica Câmpean, o altă atletă de succes din Alba Iulia. Ana Rodean le poate călca pe urme celor două sportive amintite anterior, iar în acest sens a semnat un contract cu Clubul Sportiv Universitatea Reșița, unde va beneficia de toate condițiile pentru a-și atinge țelul suprem.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Totul depinde de mine în aceste momente. Sper să reușesc să mă concentrez la maximum în probele viitoare și să realizez baremul pentru calificare. Este visul suprem și vreau să ajung la Rio”, a declarat Ana Rodean, atletă cu dublă legitimare la CS Unirea Alba Iulia și CSM Reșița.

Cu toate că a renunțat la marș în urmă cu mai mult timp, Ana a revenit la marea sa dragoste, iar proba care i-a oferit totul în carieră este pe cale să o încununeze cu o participare la Jocurile Olimpice.

O altă veste bună pentru sportiva albaiuliancă este faptul că baremul de calificare la JO 2016 a fost modificat de la o oră și 35 de minute, la o oră și 36 de minute. Pentru a face acest pas Ana Rodean va avea la dispoziție vreo 6 probe, internaționale și grand-prix, unde oficiază arbitri internaționali.

Deși încă nu s-a calificat încă la Olimpiada 2016, acest prilej poate reprezenta un semnal de alarmă pentru autorități, Ana fiind foarte aproape de a purta drapelul albaiulian, cel județean și cel național în competiția supremă, fiind cunoscut faptul că sportul este unu dintre cei mai buni ambasadori ai unei comunități.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.