Reînvie sportul în Vințu de Jos! Consiliul Local Vințu de Jos, în parteneriat cu DJTS Alba organizează prima ediție a evenimentului Crosul „Mărțișorului”, eveniment ce are ca scop promovarea și dezvoltarea sportului pe aria comunei. 

Peste 200 de copii de la Școala cu Clasele I-VIII „Iuliu Maniu” din Vințu de Jos și-au anunțat prezența, iar aceștia vor fi împărțiți pe categorii, astfel:  Clasele 1-2, fete și băieți; clasele 3-4 fete-băieți, 5-6, fete baietii; 7-8, fete și băieți. Chiar și așa evenimentul este destinat și oamenilor maturi, astfel că doritorii de pe raza comunei Vințu de Jos pot lua parte la eveniment.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Traseul se întinde pe distanța a 1.000 de metri, iar plecarea va avea loc de la sala de sport din Vințu de Jos, duminică de la ora 11:0 (10:30, ședința tehnică).

Evenimentul face parte din calendarul activităților sportive pe anul 2017 a comunei Vințu de Jos, iar acest eveniment nu ar fi fost posibil fără următorii parteneri: Consiliul Local și Pirmăria Vințu de Jos, SC Kozara, Swietelsky, Belagrosan, Asociația Agricolă Vințana, Rull Cafe și CNC BLUE SPORT SRL.

foto: arhivă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.