Atleta din Aiud, Bianca Ioana Valc, legitimată la CSȘ Blaj, a devenit campioană națională la categoria Juniori 3 în proba de 300 de metri. În weekend a avut loc etapa finală a Campionatelor Naționale la Juniori 1, 2 și 3, iar aiudeanca pregătită de profesoara Ioana Bozdog a alergat cei 300 de metri în 50 de secunde și 50 de sutimi, având cel mai bun timp la Juniori 3. 

În cârstă de doar 9 ani, Bianca Ioana Valc a câștigat a 2-a medalie de aur di nactualul sezon, după ce în primăvară a devenit campioană națională la Cros, probă ce a avut loc în Moldova la Botoșani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum, atleta aiudeancă a făcut o cursă excelentă în proba de 300 de metri și a pus din nou mâna pe cea mai strălucitoare medalie, fiind unul dintre atleții apreciați din clubul din „Mica Romă”.

„Sunt foarte fericită pentru acest rezultat și pentru cursa Biancăi, care a muncit enorm la antrenamente, iar acest lucru i-a fost răsplătit. Este  sportivă de viitor, însă trebuie să rămână la fel de seriosă în pregătire și să își dorească la fel de mult”, a declarat Ioana Bozdog, antrenoarea atletei din Aiud.

De asemenea, Bianca Ioana Valc a fost finalistă și în proba de 50 de metri, clasându-se în primele 10 poziții, din totalu lde 70 de fete participante.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.