css aiud canto 2Secția de atltetism din cadrul Clubului Sportiv Școlar Aiud, condusă de profesorul Ioana Bozdog se află în aceste zile la Centrul de Agrement de la Arieșeni, din cadrul Direcției pentru Sport și Tineret Alba. Cei mai buni 10 sportivi din Aiud se vor pregăti până sâmbătă, pentru un nou sezon, canonamentul fiind asigurat în urma unor sponsorizări făcute de oamenii de afaceri din municipiul Aiud.

CSȘ Aiud a reușit în sezonul trecut câteva rezultate bune la campionatele de atletism dedicate juniorilor, iar pentru a îmbunătăți aceste performanțe, profesorul Ioana Bozdog s-a zbătut și a reușit să le asigure primilor 10 copii din club un cantonament la Arieșeni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Datorită unor sponsori am reușit să vin cu primii 10 performeri într-un stagiu de pregătire, care se va întinde pe o perioadă de o săptămână, la Arieșeni. Vremea este numai bună pentru antrenamente și sperăm ca această experiență să ne ajute în sezonul care stă să înceapă”, a explicat Ioana Bozdog.

Chiar dacă este loc și de distracție în tot acest timp, sportivii vor avea un program mai dificil, cu câte două antrenamente pe zi, dimineața și după-masa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.