Nimic nu este mai frumos decât să poți sa faci o faptă bună în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Și mulțumirea sufletească este mult mai mare atunci când te apropii de oameni nevoiași, în special copii. Acest lucru l-au făcut sportivii Clubul Sportiv Școlar Aiud, care alături de Asociația „Vatra” din Geoagiu de Sus și Școala Gimnazială din Strem, au adus zâmbet pe buzele copiilor din cadrul Centrului de tip familial ”Sfântul Ghelasie” din Ștremț. 

Înarmați cu multe cadouri, dar și cu spiritul Crăciunului în suflet, atleții CSȘ Aiud au ajuns la centrul din Stremț, unde i-au colindat pe copiii bătuți de soartă, care au rămas singuri pe această lume. Multe dulciuri, dar și articole vestimentare le-au fost împărțite copiilor, care s-au bucurat nespus pentru acest gest.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Un simplu colind și câteva daruri au adus bucurie în sufletele acestor copii, pe care noi îi apreciem și le suntem alături. Am trăit un sentiment frumos și emoționant, iar seara petrecută alături de copiii din Stremț a fost un specială”, a declarat prof. Ioana Bozdog, antrenor în cadrul CSȘ Aiud.

Acțiunea a fost organizată de CSȘ Aiud, reprezentat prin Ioana Bozdog, Asociația „Vatra” din Geoagiu de Sus, prin președintele Lucreția Maria Mada și Școala Gimnazială Stremț, insituția fiind reprezentată de către directorul Nadia Bîrgoz.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.