Ediția a treia a „Crosului Speranței” Blaj va avea loc pe Câmpia Libertății sâmbătă 5 octombrie 2019.

Noutățile din acest an sunt: extinderea lungimii traseului de semimaraton, care va fi de 26,4 km, și o nouă categorie de vârstă pentru cursele destinate adulților, respectiv peste 60 ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Și în acest an „Crosul Speranței” Blaj va avea un caracter caritabil, o mare parte din sumele strânse din taxele de participare urmând a fi donate tinerilor cu dizabilități de la Serviciul de Ajutor Maltez din Blaj și unei adolescente diagnosticate cu cancer.

Înscrierile se pot face până pe data de 27 septembrie, la sediul Serviciului de Ajutor Maltez Blaj, situat pe Bulevardul Republicii, nr. 57 și la Restaurant Tsipras, de pe Bulevardul Republicii, nr 27 sau online, AICI

Taxele de înscrierie sunt următoarele: 15 lei pentru copii – tarif unic pentru toate cursele copiilor, 40 de lei – cursa de 3 km adulți, 50 lei – cursa de 8 km adulți și 60 de lei – semimaraton adulți. Înscrierile se vor închide în data de 27 septembrie.

Evenimentul din acest an va avea trei trasee pentru adulți și anume: Crosul Hobby – 3 km, Crosul popular – 8 km și Semimaraton – 26,4 km. De asemenea, cursele copiilor se vor desfășura pe Câmpia Libertății. Anul acesta traseul de semimaraton va avea o lungime de 26,4 km, iar cursele destinate adulților vor avea încă o categorie de vârstă: vârsta peste 60 ani.

În premieră, anul acesta organizatorii vor oferi un tricou participanților, în ziua concursului, dacă la înscriere concurenții au optat pentru acesta. Achiziționarea tricoului este opțională și costă 30 lei.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi accesând pagina de facebook RUNNING & CYCLING CLUB BLAJ

sursa: Nicu Goga (Radio Blaj)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.