Succesul concursului Alba Iulia City Race nu i-a ”obligat” pe edili să țină steagul sus, iar anul trecut, o ușoară problemă de buget a anulat competiția menită să animeze Cealaltă Capitală! Peste 1.500 de participanți a adus la Alba Iulia competiția sportivă, printre care și sportivi de renume precum Ana Maria Brânză sau Marian Oprea, o nouă surpriză fiind pregătită de organiatori în 2017! Fedd-back-ul reluării competiției a fost unul pozitiv, pagina de facebook a concursului fiind ”invadată” de către cei interesați de alergarea în Cetatea Marii Uniri.

Alba Iulia City Race a devenit în doar doi ani de la debut una dintre cele mai atractive probe de atletism, un concurs cu două ”tăișuri”, care a promovat intens Cetatea Alba Carolina și a nutrit locurile de cazare din oraș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oameni din toate colțurile țării, dar și de peste hotare au ajuns în Alba, în inima județului, pentru a alerga. Aerul istoric pare să prindă bine tuturor, Alba Iulia devenind una dintre atracțiile iubitorilor de sport prin traseul pe care îl propune la Alba Iulia City Race.

Aceleași 3 probe – Semimaraton (21 de kilometri), Cros (10 kilometri) și Kids Race (o tură de Cetate) sunt propuse de organizatori, concursul având și o premieră în acest an, desfășurându-se în toamnă, pe 23 septembrie, față de precedentele două ediții, care  au fost organizate la începutul anului!

O altă supriză vine din partea organizatorilor, care au propus data de 22 mai, drept ”Happy Registration Day”. Mai exact, cei care se vor înscrie în această zi pentru concrus, vor plăti taxa minimă, un beneficiu adus de ce icare organizeaă Alba Iulia City Race.

sursa foto: albaiulia.cityrace.ro

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.