În weekend, la Bacău s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de Juniori 2. Atletul albaiulian George Fleșer a câștigat medalia de aur în proba de 800 de metri, stabilindu-și un record personal, cu timpul 2 minute și 75 de sutimi. După ce sâmbătă a alergat slab în proba de 1500 de metri, George a strâns rândurile și a urcat pe prima treaptă a podiumului la 800 de metri, rezultat excepțional pentru sportiv și antrenorul acestuia – Mihaela Vlas.

Se spune că un șut în fund este un pas înainte! La fel stau lucrurile și în cazul atletului albaiulian George Fleșer, care a alergat prost în proba de 1500 de metri de sâmbătă, însă la o zi distanță a devenit campion național cu personal best la 800 de metri, în cadrul Campionatului Național de Juniori 2 – Etapa finală, desfășurată la Bacău.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sâmbătă, George a primit un duș rece după proba de 1500 de metri, dar s-a motiva puternic, după ce a terminat pe cel de-al 5-lea loc. De acasă, George a avut ca obiectiv locurile 3-5 în ambele probe. Este primul lui an la această categorie de vârstă și a devenit campion național, ceea ce mă bucură foarte mult, iar pe el, bineînțeles, îl motivează. Trebuie să îi mulțumim lui Lucian Nicolescu, cel care se ocupă de pregătirea fizică a lui George, care a contribuit din plin la această performanță! Fiind lun martie, George mi-a făcut cel mai frumos cadou și îl felicit!”, a declarat Mihaela Vlas, antrenorul sportivului albaiulian.

Pentru George Fleșer urmează Campionatul Național de Cros de la Botoșani, o competiție la care nu are obiectiv, urmând să puncteze doar pentru pregătire.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.