Gabriel Avram este una dintre personalitățile sportului județean, fiind antrenorul care a avut 3 participante la jocurile olimpice. Acesta a primit în 2016, cel de-al 12-lea trofeu pentru cel mai bun antrenor al anului, însă Gabriel Avram a precizat că marele merit în această distincție îl au sportivele sale. 

Dacă Ana Rodean a precizat că anul 2016 a fost cel mai bun din cariera sa, Gabriel Avram a întărit această afirmație, declarându-se extrem de mulțumit de rezultatele sportivelor sale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”2016 a fost un an foarte bun, încununat cu participarea Anei Rodean la Jocurile Olimpice. Am avut rezultate bune prin Ana Rodean, Mihaela Acatrinei, Roxana Panța, Patricia Rojneai! S-au adăugat medalii foarte bune și rezultate la care nu ne-am așteptat”, a precizat Gabiriel Avram.


  • ”Ne-am făcut din plin datoria în condiții de sărăcie”

Totodată, Gabriel Avraam a ținut să tragă din nou un semnal de alarmă în ceea ce privește situația sportului, precizând că elevele sale au obținut rezultate fabuloase în condiții de sărăcie.

”Olimpiada este cel mai mare eveniment sportiv al planetei și este o adevărată performanță să ai o sportivă acolo, mai ales că avem condiții de sărăcie. Ne-am făcut datoria și le felicit pe sportivele mele, în special pe Ana Rodean”, a mai adăugat Gabriel Avram.

Antrenorul anului la sporturi olimpice a mai afirmat că va încerca să își pregătească în continuare la același nivel elevele și că va încerca, alături de Ana Rodean să bifeze o nouă calificare la Jocurile Olimpice, în 2020, în Japonia.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.