12050729_1040683732629258_1906169958_oÎn weekend-ul care tocmai a trecut, a avut loc Trofeul Câmpulung Muscel 2015, penultima etapă de viteză în coastă pentru anul acesta. Pe lista de înscrieri care a însumat 64 de bolizi s-au numărat și trei albaiulieni. Este vorba de  Radu Ortelecan (Mitsubishi Lancer Evo 6), Ioan Dorin Fazacaș (Ford Puma) și Petru Constantinescu (Volkswagen Polo).

Adevărata surpriză a reprezentat-o prezența la start a lui Ortelecan, care după ieșirea violentă în decor pe care a avut-o cu două săptămâni înainte la Trofeul Teliu, a reușit să readucă la viață mașina de curse care a suferit avarii serioase.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Contactat de reporterii AbSport.ro, Radu Ortelecan ne-a mărturisit că s-au făcut eforturi financiare uriașe și multe nopți nedormite pentru a putea termina mașina în timp util.

”Pe această cale le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine  pentru a reuși să mă prezint la start”, a  declarat Radu Ortelecan.

A fost un start care a arătat din nou valoarea pilotului nostru, acesta trecând peste incidentul nefericit, a reușit să obțină două locuri pe podium, mai exact două locuri trei, la grupele A și A4.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.